POČETNIK STE?

Želite trening i obuku?

Mi vam možemo pomoći!

Prestanite tražiti - pokrenite svoju karijeru u klimatizacija.hr!

Čestitamo! Uspješno ste diplomirali i dobili ste svjedodžbu? Ili ste upravo na putu da uspješno završite svoje školovanje?  Tražite praksu?  Trebate profesionalni trening kako bi započeli svoju buduću karijeru?

Želite li biti monter klima uređaja i ostale opreme, serviser-tehničar, asistent u prodaji, stručnjak za prodaju ili marketinški stručnjak - ostvarite svoju karijeru s nama! Doprinesite timu svojim idejama i talentima - počevši od prvog dana, brzo i izravno, a mi ćemo uvijek biti Vaša podrška na koju se možete osloniti.


Stručnost je jezik koji svi razumiju!

Grupa klimatizacija.hr nije samo srednja obiteljska tvrtka koja uspješno posluje na području Hrvatske već ima sve veći trend djelovanja i na regionalnoj razini. Unutar naše grupe dajemo veliku pažnju međuljudskim odnosima, atmosferi i balansu između privatnog i poslovnog života. To je naša filozofija uspjeha. Naš program obuke usmjeren je na to.


Uz klimatizacija.hr imate dobre izglede – nastavite u našem timu nakon uspješno završetka treninga!

Trening od strane klimatizacija.hr ne samo da Vas optimalno priprema za Vašu karijeru, već je on ujedno i prvi korak ka našoj međusobno uspješnu budućnost: završetak vašeg treninga nije kraj, mi nastavljamo s našim polaznicima i unapređujemo njihov profesionalni razvoj.

OTVORENE POZICIJE

Postupak zapošljavanja

U tri jednostavna koraka

Prijava

Ispuni i pošalji svoju prijavu te nam dozvoli da pregledamo tvoj životopis i saznamo nešto o tebi. Ukoliko nam se svidi što vidimo i ostaviš pozitivan prvi dojam, pozvat ćemo te na prvi razgovor.

Intervju

Ovo je tvoja prava prilika da se bolje predstaviš i pokažeš zašto si baš ti najbolji kandidat. Ujedno, iskoristi ovu priliku da saznaš nešto više o našem timu, okružju i tvom moguće novom radnom mjestu.

Ponuda

To je to! Intervju nas je oduševio i nudimo ti priliku da postaneš dio našeg tima. Nadamo se da ćeš prihvatiti našu ponudu.