Što možete očekivati

kada postanete dio našeg tima

Akademija znanja

klimatizacija.hr


O akademiji znanja

U našem timu nikada niste sami, jer mi nudimo internu edukaciju kroz koju možete dodatno razviti svoje vještine. Neovisno o odjelu u kojem se nalazite, mi vam pomažemo uspjeti! Jedan od načina na koji to radimo je i naš Mentorski program.


Mentorski program

Ovaj program je zamišljen kao sustav dobrodošlice, upoznavanja, savjetovanja i razvoja kompetencija kako bi se što bolje snašli u svojoj novoj ulozi. Dodjeljeni mentor će s vama proći kroz upoznavanje s prodajnim programom, našim poslovnim procesima i software alatima kojima se služimo.

Ovisno o odjelu, na ovaj ćete način dalje razviti svoje tehničke ili prodajne vještine i omogućiti svoj puni potencijal!

Druženje i atmosfera

važno je i opustiti se

Da bi posao bio dobro odrađen, zaslužna je i dobra atmosfera i društvo. U klimatizacija.hr timu toga svakako ne nedostaje, radilo se tu o malom nogometu, trčanju u maksimiru, odličnom partiju ili jednostavnom ispijanju dobre kave.

Team building događaja također ne nedostaje i možemo se pohvaliti da su dosad bili nezaboravni. Sigurni smo da ćete se pronaći u nekoj od aktivnosti, pa možda i sami organizirati neku novu. Ideje su dobrodošle, a društva ne nedostaje.

U svakom slučaju, vidjet ćemo se na Božićnom partiju na kojem nikada nije dosadno. Evo i jedan za primjer.

Trening centar

klimatizacija.hr


O trening centru

Moderan i vrhunski opremljen trening centar namijenjen je edukaciji instalatera, servisera, projektanata i investitora klimatizacijskih sustava, koji će vođeni timom stručnih i iskusnih inženjera i servisera steći praktična znanja i iskustvo potrebno u radu s klimatizacijskom opremom. Uz prilagođene treninge za pojedine segmente proizvoda, trening centar dizajnirali smo s ciljem podizanja standarda kvalitete instalaterske usluge te postavljanja novih mjerila u segmentu klimatizacije. Cilj nam je usavršiti sinergiju između aplikacije proizvoda i usluge montaže i servisa koju vi, naši partneri nudite klijentima. Vama time želimo osigurati najkvalitetniju edukaciju u najnaprednijem klimatizacijskom trening centru u Hrvatskoj.


Tehnička edukacija frigomehaničara

Jedan od najvećih i najmodernije opremljenih trening centara u ovom dijelu Europe, smješten je u našem sjedištu, na adresi Kneza Branimira 189 u Zagrebu. Na prostoru veličine 170 m2, polaznici trening programa mogu raditi na 35 različitih jedinica brojnih japanskih i korejskih proizvođača klima uređaja. Svi treninzi su napravljeni po tzv. 'hands-on' principu gdje polaznici rade na pravim klima uređajima, otklanjaju stvarne kvarove i greške kako bi stekli znanje koje će im 'na terenu' biti od iznimnog značaja. 


Usavršavanje

Educiraj se o najnovijim tehnologijama u branši, nauči nove vještine te postani pravi profesionalac u sljedećim područjima:

  • split i multi-split sistemi, servis, instalacija, puštanje u pogon
  • ATW dizalice topline instalacija, puštanje u rad i pronalazak grešaka
  • VRF sustavi